Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2008

Κλείστε την τηλεόραση!Η καλλιτέχνιδα πάλι μου έδειξε τον δρόμο [«Roadartist» γαρ»…]. Και δεν έχει καθόλου σημασία αν και σ’ αυτήν άλλοι έδειξαν τον δρόμο… Αντιγράφω, λοιπόν, τη σημερινή της ανάρτηση [http://roadartist.blogspot.com/2008/02/blog-post_04.html] και… ας μου επιτραπεί στη συνέχεια να συμπληρώσω, εδώ μα και σε χωριστή ανάρτηση (μια και το θέμα μπορεί να είναι γενικότερου ενδιαφέροντος) κάποια δική μου ιδέα, για την οποία ζητώ τη δική σας βοήθειαΚλείστε την τηλεόραση!

Κλείστε την τηλεόραση!
Για μια μέρα, έστω. Δείξτε τους την δύναμη του κοινού.
Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας.
Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση, έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση, χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις.
Λέμε όχι:
Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.
Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.
Στις εκπομπές – σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.
Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων.
Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα.
Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου. Όλοι μας!
Υ.Γ Αναδημοσιεύστε το στα blog σας.
Στείλτε το, με mail στους γνωστούς σας.
Ας τους αποδείξουμε οτι δεν ανεχόμαστε άλλο τα "σκουπίδια" τους.Ακριβώς επειδή όπως πολλοί σχολιάζουν στην ανάρτηση της Roadartist ίσως όχι απλά να μην μας πάρουν στα σοβαρά (ας όψονται τα μηχανάκια της AGB που λίγοι οι κανείς από εμάς δεν έχουμε στα σπίτια μας) αλλά και ίσως να μην ακούσουν και να μην μάθουν καν γι’ αυτή μας τη διαμαρτυρία…
Ακριβώς επειδή κάνουν πως δεν ακούν, πως δεν αντιλαμβάνονται την οργή μας…
Ακριβώς επειδή, ίσως, μας θεωρούν λίγους και συνεπώς ανίσχυρους…
…υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να προτείνει πώς θα μπορούσε να γίνει, τεχνικά, το ακόλουθο: να γράψουμε ένα κείμενο, μια επιστολή διαμαρτυρίας που, στη συνέχεια, να την υπογράψουν (ψηφιακά;) όλοι οι bloggers που συμφωνούν και στο τέλος να την στείλουμε όπου πρέπει: στους καναλάρχες, στους δημοσιογράφους, στο ΕΣΡ κ.λπ.

Γράφοντας τα παραπάνω, σκέφθηκα πως το ζήτημα και η ιδέα μπορεί να έχει γενικότερο ενδιαφέρον. Γι’ αυτό και θα κάνω, αμέσως μετά, ιδιαίτερη ανάρτηση. Σας παρακαλώ, διαβάστε κι εκείνη και… όσοι γνώστες προστρέξετε σε βοήθεια!...

1 σχόλιο:

Roadartist είπε...

δεν μπορώ να διαφωνήσω σε τίποτα seagull .. απλά να σου αφήσω ένα χαμόγελο :))